Жемчужина 52

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 52

Страшнее нет зубастой львиной пасти,
Клыками хищник жертву рвёт на части.
Но я открою маленький секрет:
Что хуже человека зверя нет.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 52

Не попадайся в зуби крокодилу,
Щелепи цього звіра мають силу.
Але людина, хай це знає всяк,
Це самий кровожерливий хижак.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА