Весна

Нина Тоненкова -Подольская
Дзюркоче  з ринви ,те гірке прощай!
Сповзає сніг  ,як дід старий із груби,
Весна завзято розвіва печаль,
Вже не пече і так не тисне груди.

Верба неначе в перлах - зацвіла,
Така цнотливо- ніжна ,як панянка,
Гілля розкішне,  сріблом облила,
Весни провісниця , красива Подолянка!    

Крокує впевнено , цей Березень  - пустун,
Немає дня  нам без його сюрпризів,
То квіти розіслав , на скелях гір,
А то ріка ,знов опинилась в  кризі.

Але невпинно так збігає час...
Вже Квітень мружит на осонні очі,
Весна мандрує ,підганяє нас.
Вже довші дні, та все  коротші  ночі!
5.03.17.
   
 
    
   
 

\