Моя рiдна нене, Украiно...

Наталия Лобач
Сива мати жде додому сина,
В хмарах лине пісня журавлина...
Рідна Україно!

Мрієй полечу до тебе, мила.
Степ вітрами надихне мої
крила.
Ти – любов єдина!

Хвилей добіжу до края моря.
Щастям хай сміється тобі доля -
До небес звертання.

Біль твій оберну в сріблясте світло.
Шепіт сивих гір - свята молитва,
Про життя прохання.

Зоряним дощем зійду на Сході,
Смерті я не дам своєї згоди.
В полум'ї світання.

Рушниками вистелю дороги,
Дім наш буде мирним. Ти у Бога
Розцвітеш в єднанні.

Моя рідна нене, Україно...