Прости меня

Тина Шмидт
Прости меня за то, что не сумела стать матерью для твоих детей,
За то, что мимо счастья пролетела, оставив лишь на песке зыбкие следы,
Прости за то, что не познала любви земной и странствий искр страстей,
За то, что так понять и не посмела, что ты был рядом и ждал любви моей,
Разбив в осколки все надежды, да на куски вдребезги мечты,
Прости и помоги не разочароваться в людях, ведь обращаюсь к тебе,
Единственному мудрому созданию - к Богу, кто знает все тайны души моей!

-2017-

 Прости мене
Тіна Шмідт
Прости мене за те, що не зуміла стати матір'ю для твоїх дітей,
За те, що повз щастя пролетіла, залишивши лише на піску хиткі сліди,
Пробач за те, що не пізнала любові Земної і мандрів іскор пристрастей,
За те, що так зрозуміти і не посміла, що ти був поруч і чекав любові моєї,
Розбивши в осколки всі надії, та на шматки вщент мрії,
Прости і допоможи не розчаруватися в людях, адже звертаюся до тебе,
Єдиному мудрому створінню-до Бога, хто знає всі таємниці душі моєї!

-2017