Твоя нiжнiсть

Надежда Троян
Хочу нiжностi, ласки, тепла
I гарячих твоiх поцiлункiв.
Через мрii до тебе я йшла,
Твоя нiжнiсть найкраща з дарункiв.

Менi хочеться свiт обiйнять,
Коли в очi твоi я дивлюся.
Бiлим птахом по небу лiтать,
Я ж для тебе всьому научуся!

Обнiми ти мене, обнiми,
Пригорни дуже мiцно до себе.
Вiджени з серця подих зими,
Полечу я на крилах до тебе!