Души наши

Сергей Ярков
Из Молитв на сон грядущим.

Царю Небесный,
Утешителю,
Душе истины,
Иже везде сый
и вся исполняяй,
Сокровище благих
и жизни Подателю,
прииди и вселися в ны,
и очисти ны
от всякия скверны,
и спаси,
Блаже,
души наша.

8.03.2017, 1:28