10, 03, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Пародыя на годнае жыццё...Яно, як быццам у забыцці, не гледзячы на цяжкія абставіны , адправіць Волю здабываць нас, бо... такая рэчаіснасць , спадарства...Куды не кінеш вокам- клін , аблогай ацвярожаны бамонд, бо і выпіць , думаю, няма за што ўжо . Каб смачна і дорага было. Хіба бырло...