Березневим феям

Ирина Визняк
Тендітно прокидається природа,
Веснянки додають адреналіну.
Чіткішою стає жіноча врода,
Вже перші оголяються коліна.

Цвітуть жінки. Їх посмішки звабливі
Оздоблюють і так розкішні сукні.
У березні ти, жінко, особлива:
Слабка, мінливо-ніжна, всемогутня.

В тобі гріхи, веселощі і сльози,
Розкаяння, спокуса і спокута.
В тобі багаття, холод і морози…
О жінко, в тобі ліки і отрута!

В тобі краплина чар, а, може, злива,
Артистки хист, лукавства оберемок.
Будь завдяки цим «бонусам» щаслива,
А прикрощі маскуй тональним кремом.

Ти ніжна кішка, а часом тигриця.
В жінках весни миттєвостей багато.
Їм спокій, як говорять, тільки сниться.
Отож, керуйте березневим святом!

Зніміть веселку власними руками,
Кохайте, зачаровуйте щосили.
Крутіть в цей день всіма чоловіками,
Зірками, сонцем, цілим небосхилом!