Лiтачок

Олександр Мачула
Мчиться злітна полоса,
навкруги земна краса.
Та красою неземною
манять срібні небеса.

Я іду мерщій на зліт,
відправляюся в політ.
Знову хочеться сьогодні
подивитися на світ.

Підіймаюсь в вишину,
споглядаю далину.
Бачу милу Батьківщину,
я люблю її одну!

Хоч маленький літачок,
та не тля і не жучок.
Я літаю над Землею,
не повзу, як слимачок.

10.03.2017