10. 03. 17

Медовые Вафли
Крилаті переспіви слів
Торкаються душі,
Шепочуть як змінився вир
В якому сплять пожовклі «ми»

А я лиш мрію знайти свій слід
В потертій, вичерпній золі,
Що омиваючи край ніг твоїх,
Здирала в кров від серця цвіт

Та в пам’яті як калейдоскоп
Несуться спогади  про ніч   
Коли без крику, марних слів
Розбив ущент усі мости.