Funny game

Антон Ворон
It`s new fucking day
In us fucking life!
End I want to say
That you fucking die!

No on fucking trust!
No meter fucking sun!
Take off you’re dirty mask
Before my fucking gun...

Fuck off you fucking brain
On yellow fucking floor
Enjoy my funny game
Today I such for more!

[Ворон]
[2008]