Весни я так чекаю

Оксана Малиновская 2
Весни я так чекаю
Ласкавих, світлих днів,
Щоб сонечко сіяло,
Струмочок жебонів...
 
Щоб трави зеленіли
І квіти скрізь цвіли...
Пташки на своїх крилах
Надію принесли.
 
Надію на майбутнє
Щасливе, без війни,
Так має таки бути
У розквіті весни...