Вень инже

Алина Подгорнова
Тон сеедьстэ
монь онозон сакшнат,
Ванат чевтестэ,
но а пшкалят валгак.
Валскень сазь
та-ков туеме капшат,
Ансяк энялдан:
куватьс илямак кадт.
Кие тон истямось,
мон а содан.
Ансяк оргодемс эйстэть
монень а ков.
Паряк, тувталось сеньсэ,
мекс одан,
Ды секскак веть неян
истят онт.