Повернусь я додому

Инна Улановская
1.
Вже осінь розкидае рясно листя.
І перший сніг лягае на дорогу.
Калина у червоному намисті,
До тину притулилася старого…

Я так давно не був у рідній хаті.
Роки мені рахуе котра осінь.
Але завжди чекае мене мати.
Для мене, знаю, щастя в неба просить.

Припев :

Повернусь я  додому
Хочаб ненадовго.
Дочекайся рідненька матуся.
Повернусь я додому,
Де не був я так довго,
І до ніг тобі, мамо, вклонюся.

Повернусь я додому
А може надовго.
Не спізнитись мені б у дорозі.
Я додому вернуся,
Дочекайся мамусю…
І зустрінь ти мене на порозі...

2
Так хочу повернутися  в дитинство.
Наслухатися вдосталь колискову.
На зорі щоб до ранку надивиться
Та босоніж набігатись по полю.

Та хочу зараз майже більше всвіті
Дивитись в небо, як летять лелеки.
Батьки радіють і дорослым дитям…
Коли вони вертаються здалеку…

(   Та хочу зараз майже більше всвіті
Дивитись в небо, як летять лелеки.
Ми для батьків завжди маленьки діти
Хочь  і  дорослі , та живем далеко...)

Припев :

Повернусь я додому
Хочаб ненадовго.
Дочекайся рідненька матуся.
Повернусь я додому,
Де не був я так довго,
І до ніг тобі, мамо, вклонюся.

Повернусь я  додому
А може надовго.
Не спізнитись мені б у дорозі.
Я додому вернуся,
Дочекайся мамусю…
І зустрінь ти мене на порозі...