Весняне сонце

Нина Тоненкова -Подольская
Весняне сонце в вікна заглядає,
З фіранками танцює  ніжний вальс,
Весна про пустощі його всі знає,
Хмаринкою закриє все нараз.

Природа ніби бавиться з собою,
То вітерцем легесенько подме ,
А то пташок веселою юрбою,
Збере до гурту, й в небо підійме  ! 

На склоні голих пагорбів, розквітли,
Вже сон-трава і підбілу розмай,
Поодинокі бджілки прилетіли,
Беруть нектар , яке це диво - рай!

У Бога все на світі  - на готові,
Зима змінилась на весняні дні,
Така краса стоїть кругом чудова,
Йому я вдячна ,що дарує це мені!
14.03.17.