Сужений мiй

Владимир Кабузенко
Напою приворотними травами,
Ворожбою до себе схилю.
Всіми правдами й навіть неправдами
Переможно тебе захоплю.

Свою хтиву жагу поцілунками
На тобі остуджу, остуджу.
Частоколом хвали алілуями
Я тебе оточу, оточу.

Ось прийшов і мій час - мріям збутися:
Врешті в яв я любов оберну.
Все життя моє квітом розпуститься,
Повноту почуттів поверну.

Залюблю тебе, милий, до судорог,
Свою душу занурю в твою.
В мене повністю щез гамір суєтний,
Бо з тобою я, знай, як в раю.

Божевільним хай людям покажеться
Вчинок мій - та нема в цім біди.
Вірю я, що союз наш позначиться
У щасливім житті назавжди!