***

Николай Самохвалов
Калі імкнемся мы да шчасця
Праз усе нягоды і бяду
Трымайце руку, каб смяяцца
Любіце край свой і сям'ю

Мы разам. Нам не страшны вораг
Мы не баімся, з намі Бог
Наступіць хутка перамога
Ўцякуць усе чэрці за парог

Мы будзем разам, нас не зломяць!
Бо воля, наш адзіны шлях
Нас больш ніхто не перашкодзіць
Гарыць агонь у нас у вачах.