Послання

Наталья Светлая 7
В Китаї стався землетрус.
Загинуло багато душ.
Рятівники й вночі не спали:
Завали дружно розгрібали.

І ось зруйнований будинок.
Прибравши декілька цеглинок,
Помітили: схилилась жінка,
Під нею - ще жива дитинка.

Загорнутий у ковдру малюк спокійно спав.
Під ним у теплій ковдрі там телефон лежав.
Коли ввімкнули - раптом з'явилися слова:
"Синочку, я люблю тебе. Ти завжди пам'ятай."

Цей телефон передавали з рук у руки.
Ніхто не міг без сліз читати те послання.
Закрила сина своїм тілом, прийнявши страшні муки.

Так ІІСУС, закривши нас, прийняв і смерть, й знущання.