Веселка

Олександр Мачула
Хмарки розлетілись,
дощик перестав.
Сонечко з‘явилось,
заглядає в став.

Дивиться у річку,
сушить береги
й кольорову стрічку –
райдуги-дуги.

Чарівна веселка
встала з ковили.
Ти міста і села,
й душу звесели.

15.03.2017