Ластiвки

Олександр Мачула
Під стріхою моєї хати
зліпили ластівки гніздо.
Ось вилупились ластів‘ята,
їх треба ставить на крило.

Вже й мама-ластівка щебече
до діточок – пора літать.
А татко ластів‘ят на плечі
все намагається узять.

Та ластів‘ятко геть маленьке
враз випурхнуло із гнізда.
За ним відразу ж його ненька,
допомагала, як могла.

А через день усі вже діти
крильми врізались в майбуття.
Крутили в вишині кульбіти,
немов літали все життя!

15.03.2017