Сяй

Марина Юневич
Сяй, коли очі мами радіють.
Сяй, коли про тебе мріють.
Привітай, коли диво таке шалене.
Не нарікай, бо то твоє рідне небо.

Ну і нехай, бруд кидає тебе в пустелю.
Вийдеш в місто, поп'єш кави, так треба!
Буде легше, з посмішкою вітрів.
Шаленій, але з тим мрій як хотів.

Буде легше, я тобі обіцяю.
Не твоя, і нікого не маю.
Сяю всім, навіть якщо знову сльози.
Все чарівне, як твої колючі рози.