Прийшла до Тебе

Людмила Дзвонок
Спасибі, Святий Боже, що Ти є,
Що робиш все не так, як робить людство,
Де тільки й чуєш «то моє!», «твоє!»...
Як мало в нашім світі братолюбства!

Прийшла до Тебе*, сяду, помолюсь,
Все розкажу, хоч Ти і так все бачиш.
Життя тяжке, щосилоньки кріплюсь,
А серце там, у грудях, таки плаче.

Скоряюсь всім обставинам. Терпець
Все менше, менше… Скоро розлетиться!
Ось тому і у ніг, Святий Отець,
Хай цей тяжкий період закінчиться!

Твій Дух Святий в мені і на мені,
Хай сила Твоя в тілі проростає,
Щоб винести оці нестерпні дні…
Нехай Твій вогник в серці не згасає!
                17.03.2017

*"Прийдіть до Мене, усі струджені та
обтяжені, і Я вас заспокою!" -
               Біблія, Матвія 11:28.