Чому лише тепер?

Александр Линник
Як росповісти що відчуваю?
Що бачу те, що іншим теж дано,
Я кожну мить із радістю вітаю,
Навіть й тоді, коли щось там болить.

Дивлюсь туди,куди раніше не дивився,
І бачу те, де зовсім був сліпий,
Чому лише тепер, я в тебе так влюбився?
Тілом старий, душею молодий.