***

Татьяна Душа
Як би я Вам була колись потрібна
Ви б землю згризли та мене знайшли.
Ви б наздогнали голосом швидкого вітру
То я б почула-б в закутках душі.

Як би я Вам була колись потрібна
Ви б розігнали всіх своїм крилом
Та збудували би для мене місто
Яке би звалося-Любов...

Як би я Вам була колись потрібна
Ви б ноги стерли та пройшли весь світ,
Щоб загубитися в моєму серці
Та взяти ніжно руку, хоч на мить.

Як би я Вам була колись потрібна
Ви б не чекали, що прийду сама.
Ви б проявили справжність чоловіка
Та пронесли б мене крізь все життя.

Як би я Вам була колись потрібна......

23.12.2016р.