Колишнiй. На укр. мовi

Зинаида Зевс
Колишнє...смак вишні
"Мартіні" і танго
Вдаю, що  холодна
Байдужа - та марно.
Тіні на стіні
Цей жар - не з каміну
П'янить не "Мартіні"
Танго миті безцінні...

Приспів:
Ти шепотів "Моя манюня"
Такий палкий, такий гарнюній
Ми не дамо дрімати пресі
Романи в їхніх інтересах....

Колишній...не знищив
Бажання любові
Привчив мати звичку
Любить знову й знову.
Колишнє гойдає
Вертати? Чи варто?
Щось друге хай грає
...Дивлюсь "Винну карту"!

Приспів:
Ти шепотів "Моя манюня"
Такий палкий,такий гарнюній
Ми не дамо дрімати пресі
Романи в їхніх інтересах....

Колишнє...не треба
Йому докоряти,
Життєву дорогу-
Не річ вибирати.
Колишнє...хай скисне
Не сам в ньому винен
Життя мчить і,не зумисне,
Пише "маслом" картини.

Колишнє... полиште -
Ще стільки мелодій
Вирує в душі
Не на часі?.. Та годі!
Кохати завжди -
Це не підло, не зрада,
Порожнече, зажди -
Бо в любові відрада!

Приспів:
Ти шепотів "Моя  манюня"
Такий палкий,такий гарнюній
Ми не дамо дрімати пресі
Романи в їхніх інтересах....