Омар Хайам

Сергей Кишкинский 3
ОМАР ХАЙАМ
(1048 - 1131)

Я не знаю, куда, умерев, попаду:
Райский сад меня ждет или пекло в аду.
Но, пока я не умер, по-прежнему буду
Пить с подругой вино на лужайке в саду!

OMAR HAYYEM
(1048 – 1131)

Who knows where to I'll get after death: 
Maybe to Heaven, or nonstop to hell.
But prior to that, I will do all the same:
I will drink on a glide with a striking female!