Омар Хайам

Сергей Кишкинский 3
ОМАР ХАЙАМ
(1048-1131)

В колыбели - младенец, покойник - в гробу:
Вот и всё, что известно про нашу судьбу.
Выпей чашу до дна и не спрашивай много:
Господин не откроет секрета рабу.


OMAR HAYYEM
(1048–1131)

Tots sleep in cradles, decedents - in graves 
That’s all that we know of our fates.
Drink wine bottoms up and don’t open that "hutch":
The Lord never opens His secrets too much.