Весна-чарiвниця

Татьяна Белая Роза
 Знов тану у чарiвностi Весни,
 Нiби немає віку та обставин,
 А лише крила, що під подихом рясним
 Тремтять від почуттів міцних, яскравих барв!

 Шляхів відкрилося багато навесні,
 Я в захваті від щирості такої,
 Думки неперевершені, нові,
 Летять до тебе, до моєї любові.

 І крила ці не подолає сум,
 Який сидить десь у глибинах серця,
 Весна принесла стільки світлих дум,
 Що силою могутньо віддається.

 Ми знову у чарівності Весни...               


   21.03.2017   0:38