Скельолази електрики неба

Юрий Сафроненко
(Скельолаз – це скелелаз у вічність!)

Ми крокуєм Майданом, дорогами, закрутивши куряву буття,
Заповняємо села небогами, і не знаємо слів каяття.
Так чому ж зіпсувалося небо? Зорі в копоті, наче дірки!
Кольорів їм добавити треба - Скельолаз ремонтує зірки.
Підтягнувся до самої стелі, найяскраву зорю розігрів -
Посміхнулися барви веселі, бо руками він хмари розвів.
Відновити електрику неба Скельолази у гори ідуть.
В небі довго шукати не треба їх Чумацький та Зоряний путь.
Раптом блискавка долі шалена розколола склепіння небес,
Похитнулась небесна арена - Скельолаз там зорею воскрес.
Гори – шлях до небесного степу, в горах дружба найвище всього!
І луною музичного репу - недомовлене слово його…
Накотилась грустинка на очі - обелісками гори стоять,
Бо у посмішці кожної ночі Скельолазові зорі горять!

19.03.2017=GoldKing=