Э. Дикинсон. 1448. How soft a Caterpillar steps -

Ольга Денисова 2
1448
Как мягок гусеницы шаг –
Вот по руке ползет –
В каких же бархатных мирах
Столь плюшевый народ –
Мой земляной тяжелый глаз
Лишь задержался чуть –
Поскольку пользы мне не даст
Ее бесшумный путь –
21-22.03.2017




1448
How soft a Caterpillar steps -
I find one on my Hand
From such a Velvet world it came -
Such plushes at command
It's soundless travels just arrest
My slow - terrestrial eye -
Intent upon it's own career -
What use has it for me -