Жемчужина 53

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 53

Живи достойно, чти Творца законы,
Следи за чистотой своей души.
Не стоит в церкви лживо бить поклоны.
Ты лучше честен будь, и не греши.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 53

Порядним будь, шануй Творця закони,
І не тримай лихого у душі.
Не треба бити у церквах поклони.
Ти краще чесним будь, та не гріши.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА