Девочка Весна

Нина Тоненкова -Подольская
Втіка  сонний ранок за обрій,
Під сонячним променем тане,
Земля відпустила  вже зиму,
Хоч холод її ще дістане.

Дощі по весняному - дзвінко,
Шумлять над дахами    оселі,
Збігають потоками,стрімко,
Змивають зимові пастелі.

Засяяли квіти барвисто 
І крокуси ніжно лілові,
Чаруют ,неначе намисто,
На грудях природи казково  .

Неперевершене диво,
Народження нової миті ,
Весна, ще  підліток - дівчинка,
А далі,  вже дівчина- літо! 
21.03.17 А Подільська.