Тiльки не вмирай!..

Олэна Суходольська
В сльозах кривавих, стогне Україна...
Хоч вiдвернулась вiд сестри сестра,
та все ж, вона нам завжди буде рiдна.

Тримайся сестро! Тiльки не вмирай!..

                ...............
Бідою над тобою чорні крила,
але вдихнувши свiтла  повнi груди,
переступи  через порiг прогнилий,
    i в сяйвi золотому знову будеш!..

                *  *  *