Де машина часу?

Алена Скиба
От  зараз  сісти б  на  машину  часу,
І  повернутися    назад у  Древній  Рим,
У  Древній  Київ, 
Чи можливо   Спарту,
Де  все по-справжньому,
Біль, попіл,  навіть  піт,
Де почуття   по- справжньому  вартують,
І  де  не кидають 
Ні справи,  ні  слова,
Де воїнів   цінують  і   цілують,
І де  душа по-  справжньому  жива!
А  може  повернутися  до Криму?
Де  таври  б’ють
Недбалих мореплавців,
Цілують  амазонок  уночі,
Мені б  на   хвильку  до  машини   часу,
Історику,  от  де  вона  скажи?
22.03.2017