Ты, ревнивый ветер, не сердись

Рита Долидзе
Ты, ревнивый ветер, не сердись,
что дождинки мне ласкают щеки
А ночами лунный свет повис
над моей подушкой одинокой
Не бушуй, коль на заре  роса
поцелуями коснется ног,
что черешни буйная краса
в косы мне вплелась  как завиток.
верности ты от меня не жди
серебро волос не развевай...
золотом осенние дожди
украшают черную вуаль

***
O, jealous  wind, do not get angry,
If  rain weasels my cheeks
And at night the moon's soft light
Gently and delicatly covers my pillow
Don't  raging when the morning dew
 with passionate kisses touches my foot
If flower of cherry in its blossoms
Hangs in my hair as a curl
Do not expect devotion from me
Do not touch  my silvery braids
Only autumn"s gold color
Decorates my agate colored clothes