Пра вясну сёння

Светлая Две Тысячи 10
што да вясны... цікую кожны яе крок, але вясна праходзіць бокам. Чакае, пакуль моцы набярэ, тады і выкіне ахапак першацвету ... каму пад ногі, некаму пад нос, а мне на зрок знянацку пападзецца )