Люди! Не втрачайте вiри i надiйи

Галина Яковлева Украина
Люди! Не втрачайте віри і надії,
Бережіть все те, що надбано у нас,
Бо чатують поряд лживі лиходії,
Це кажу вам без будь яких прикрас.

Затуліть міцніше вікна ваші й двері,
Не впускайте заздрість на поріг.
Вона пробратись хоче до оселі,
Щоб вкрасти спокій ваш і сміх.

А є страшне ще слово -  підлість,
Не дай Господь його пізнати.
Перетворити б нам його на -  милість,
Щоб в цьому світі не страждати.

Обачним будь і будь уважним!
Не всіх запрошуй за свій стіл.
Один бува з єством напрочуд важним,
Введе в оману нас мов лютий звір.

Молімося за себе і за таких зрадливих,
Які принесли тугу й розпач нам.
На жаль, багато є близьких фальшивих,
В цім з часом кожен розбереться сам…