Alas my friend

Рамиро Лебедев-Толмач
Из избранной переписки с друзьями 
Влад Светлый  http://www.stihi.ru/avtor/highlandwoolf 

Alas my friend, my gift of poem-writing
Has never been tremendously exciting.
I lack the style, ideas fade away,
I yearn for peace and quiet and I pray

And God Almighty that beholds our sins
Has always taught us that the one who wins
Shall be sincere in all his daily deeds/
I try my best, at least to me it seems …

Увы, мой друг! Пишу стихи я скверно.
И стиль мой плох и мысли нет, наверно.
Покой я жажду и молюсь усердно Богу,
Пока он не призвал меня в дорогу.

Ведь как гласят Cвященные Cкрижали:
Будь честен – остальное всё детали.
(Хотя вот в этом преуспел Ваш друг едва ли …)