Коханому

Солнцевнутри
Я тобі дарую свою надію та любов
Ти - моє незабутнє сонце,
Будь ласка, освіти мені шлях знов!
Чорною ніченькою промінь подаруєш
І враз настане світлий білий день,
А раптом загублу душу врятуєш.

Коли тебе бачу, засліплюеш очі,
Зупиняється серце і дихання вмить,
Тремтить моє тіло, як тоді, тої ночі
Не змогли бажання зупинить.
Я і ти, над нами місяць і зірки,
Ніжний поцілунок, завмираю
Ясна посмішка, береш за руки...
   Про тебе тільки хороше пам'ятаю.