Юлияна Донева - Светът е луд

Юлияна Великова
СВЕТЪТ Е ЛУД!

Не парите, а човекът
трябва днес да се обича.
Боже, ще се промени ли
този свят шизофреничен!

За пари човек убиват,
без за миг да се замислят.
После вдън земя се скриват
и никой сметка не им иска.

И заспиваме с тревога,
ще се свършат ли злините!
Остава ни да молим Бога,
да ни просветли главите.