Жемчужина 54

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 54

Проверенных друзей не забывай,
Ты вместе с ними съел немало соли.
В единстве ваша сила, так и знай.
Без них ты пропадёшь в земной юдоли.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 54

Товаришів старих не забувай,
Ти разом з ними з’їв чимало солі.
Бо в єдності є сила, так і знай.
Без них ти пропадеш в земній юдолі.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА