Вас. Федоров. Была любовь. Пер. на англ

Игорь Скрягин
Была любовь.
There was a love.

Была сомнений смута.
There was a doubt’s discord.

Надежды были.
There were too hopes.

Молодость была,
Also young age was,

Да, молодость была,
Yes, young age was,

Но почему-то
But for some reason

Она большого счастья
That did not give a good luck

Не дала.
Then and forth.

Она ушла,
She’s gone away,

Но слезы не прольются.
But tears of mine will not shed.

Ушла.
She’s gone.

Иди.
Let go

И не зови трубя.
And don’t me call with ruth.

Нет, не хочу я
No, I do not want

В молодость вернуться,
In my youth back to get,

Назад к дням,
Back to days,

Где не было тебя.
Where was no there you.