Повернення

Ла Флёр Дю Маль
Як прийшов сюди,
Ковтай мовчки свою отруту,
Не кажи нісенітниць про те,
Як все має бути.
Ти сам вигадав,
Сам написав розлуку
І не знаєш,
Куди звернути.
Ти покинув,
Покинув всіх,
Продав зраду за мізер,
Безцінь,
Повну ніч і спокійний вечір,
Але сон не розкрив обійми.
Так по що ти прийшов?
Просто так, чи прощатись знову?
Чи нове актуальне хобі
Не заглушить ніяк тривоги?
Що ж,
Як хочеш -
Бери перо!
Знову муч,
Умирай, воскресни
У мені і собі,
Наче в дзеркалі синього плеса.
Будь-що-будь з усім цим,
Лиш не зрадь ще раз тим,
Хто в серці.