Падарожжа

Виктор Шатило
     Узор:
Праз слёзы ты -
     Да зор,
Як россып залаты!..

     Дакор,
Боль, лiсты
     Ад гор
Усё вышай, - масты.

     Метэор,
Касмiчныя браты,
     Бор,
Блiскучыя хвасты...

     Да зор!
Праз слёзы ты.
     Узор,
Як россып залаты.