Я закохуюсь в тебе ще раз

Не Реальна
Я закохуюсь в тебе ще раз,
Може всоте, п'ятсоте чи більше.
Закохатися можна не раз
В ту людину, що значить щось більше,

Ніж захоплення, танець чи ніч,
Чи обійми палкі вечорами
Під вино біля спалених свіч,
Коли дивне щось коїться з нами.

Я закохана в сутність думок,
І у щирість простої усмішки,
Хоч важливий для нас кожен крок,
Але це не лякає нітрішки.

Я закохуюсь в тебе не раз,
І щаслива від знову до знову.
Без порожніх заїжджених фраз
Я закохана вкотре тобою.