Про Евреев...

Сергей Кишкинский 3
ПРО ЕВРЕЕВ
(Борис Слуцкий)

Евреи хлеба не сеют,
Евреи в лавках торгуют,
Евреи раньше лысеют,
Евреи больше воруют.

Евреи - люди лихие,
Они солдаты плохие:
Иван воюет в окопе,
Абрам торгует в рабкопе.

Я все это слышал с детства,
Скоро совсем постарею,
Но все никуда не деться
От крика: "Евреи, евреи!"

Не торговавши ни разу,
Не воровавши ни разу,
Ношу в себе, как заразу,
Проклятую эту расу.

Пуля меня миновала,
Чтоб говорили нелживо:
"Евреев не убивало!
Все воротились живы!"
1953 ?


ABOUT JEWS
(Boris Slutskiy)

Jews do not sow wheat,
Jews just commerce see fit
Jews grow bald pretty quick
And they steal very neat.

Jewish people are tricky
Jewish soldiers are shitty:
Ivan fights in a trench
Yitzhak sleeps on a bench.

That I've heard ever since,
Soon I'll meet my old age,
But I have no clue
Why I should that endure.

I have never been traiding,
Never pilfer a phenning, 
But I always keep caring   
Jewish race as a sin. 

Bullet spared my life
Yet a lot folks keep crying: -
"Jews don't die under fire. 
All them safely retire!"
1953 ?