Жадаю вам

Стихи Богушевцев
Жадаю вам Каб былi вы усе здаровы,
Хваробам каб сказалi: НЕ!
I думкi вашыя i словы
Цвiлi, як кветкi па вясне.
 
Каб усе нядобрыя падзеi
У мiнулым годзе засталiсь,
Каб сталi яваю надзеi,
I мары даунiя збылiсь.