Ta tyartopam in thalassas kimata...

Виктор Стофорандов
Ta tyartopam` in thalassas` kimata,
Galenian ki thelne ata...
Ya`na erhoun so nousim` piimata
Mian skountane... mian afka...

Ksaii ki kser kanis nto prep na inete
Me ton anthropon s`alo lepton,
"So tapsim` apes eman mi kchinete",
Eho distihous enan soron...

A`sa mithous ya`dos ta sostiasis`
I alithia en praman krifon...
Ke esi par`evgalts t`amartiasis`
Sitya thelts na eftas to kalon...