Мелодия души моей

Наталия Боровская 2
Мелодія душі моєї
Проснулась разом із весною,
І в чарівливий світ акордів
Мене запрошує з собою.
 
Легенькі ноти грають в серці
На струнах сонних почуттів,
Блищать в очах життя озерця,
До Сонця погляд полетів.

Світила вічного проміння
Перебираю я руками,
Відтворюю забуте вміння
Творити музику думками.