***

Наталия Боровская 2
Світить Зірка Віфлеєму,
Шлях указує мені.
Чи дійду туди колись я?
Ще душа моя блукає,
Й загартується в борні.

Господи, чи є для мене
Місце біля стоп твоїх?
Дай вогонь благословенний,
Що в віршах Тебе прославить,
І молитву-оберіг.

Шлях нелегкий і тернистий,
Вперто я по ньому йду.
Плід даєш мені зернистий,
Щоб посіяти по світу
В душу чисту, молоду.


07.03 2017.Н.Б.